Thijs Hereijgers verlengt titel ‘Jeugdkampioen’

Zondag 20 januari was het weer een drukke bedoening bij schaakvereniging de Raadsheer te Zundert. Dit keer was het aan de jeugd om in de bloemen gezet te worden, of beter om bekers en diploma’s in ontvangst te nemen.

In de jeugdcompetitie werd het dit jaar een zeer spannende eindstrijd. Thijs Hereijgers en Ilona Struijs behaalden allebei net evenveel punten, 10 op 14, maar een miniem verschil in weerstandspunten zorgde ervoor dat Thijs zijn titel kon verlengen. Chiel Hereijgers werd knap derde met maar net een puntje minder.

De jeugd krijgt les volgens De Stappenmethode, en sinds kort ook via Chessity. En bij elke Stap die behaald wordt, hoort ook een diploma. Maar liefst 23 diploma’s werden uitgereikt door de altijd even ravissante voorzitster Inge Oostvogels.

Ook in de competitie waren er bekers volgens de prestaties gerangschikt per Stap. Binnen de groep van Stap 2 werd Victor Ketelbueters eerste, voor Geoff van Peppen en Cindy Struijs. De rangschikking voor de spelers van stap 1 was een eerste plaats voor Cédric Bosch, zilver voor Senne Wellens, en brons voor Niels Oostvogels.

Huisfotograaf Jan Vriends zette iedereen op de foto, dus neem gerust een kijkje door deze link te volgen.

Tot slot werd – aangezien dit jaar De Raadsheer haar 75e verjaardag viert – nog de jubileum activiteiten toegelicht, maar daarover snel meer.

FacebooktwitterredditpinterestlinkedinmailFacebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *