Stemmen Rabo clubsupport actie

Vanaf 5 oktober kan er weer gestemd gaan worden voor de Rabo Clubsupport actie tot 25 oktober. De Rabobank stelt ook dit jaar weer 225.000 ,- euro beschikbaar voor de verenigingen. Afgelopen jaar hebben we mede door jullie stemmen meer dan 400, – euro binnen gehaald. We zouden daarom aan alle leden die lid zijn van Rabobank de Zuidelijke Baronie willen vragen om ook dit jaar weer 2 van de 5 stemmen uit te brengen op Sv de Raadsheer. Met dit geld kunnen we weer mooie dingen doen, zoals bijvoorbeeld een clinic van de Chessqueens organiseren. Het stemmen kost nog geen 5 minuten en je doet er de vereniging een groot plezier mee! Daarnaast willen we jullie vragen om ook vrienden en familie te vragen om stemmen uit te brengen op Sv de Raadsheer. Hoe meer stemmen we hebben, hoe meer geld we krijgen van de Rabobank. En zeg nou zelf, wat zou er mooier zijn dan dit speciale jaar voor het eerst in de 500 euro te gaan?

 

Hoe kun je stemmen?

Ga naar: https://www.rabo-clubsupport.nl/de-zuidelijke-baronie/deelnemers?zoekterm=Raadsheer klik op de link en vanaf 5 oktober moet er een stem button staan. Vergeet ook niet om deze link naar vrienden / familie / iedereen door te sturen!

 

Nog iets anders

Daarnaast zouden we jullie willen vragen om een van je overige stemmen te besteden aan onze vrienden van de Vogelvriend Rijsbergen (https://www.rabo-clubsupport.nl/de-zuidelijke-baronie/deelnemers/details/92375-de-vogelvriend?zoekterm=Vogelvriend ). René heeft de leden van de Vogelvriend ook gevraagd om een stem te besteden voor de Raadsheer. Als wij dit ook doen voor hun, kunnen we samen onze opbrengst verhogen vanuit de Vogelvriend.

 

We willen iedereen alvast bedanken voor zijn/haar stem(men) en hopen in November, tijdens de finale, mogen mede te delen dat we een mooi bedrag hebben binnen gehaald!

FacebooktwitterredditpinterestlinkedinmailFacebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *