Jeugdbegeleiding

Bij SV de Raadsheer geven we les volgens de stappenmethode, die door de Nederlandse schaakbond als methode wordt gehanteerd. We hebben lesgevers voor alles niveau’s, van beginneling (opstapje en stap 1) tot ver gevorderd (stap 5 en 6).

Gelukkig hebben we een grote groep vrijwilligers die zich enthousiast bezig houden met de lessen. Zo kunnen we voor iedereen maatwerk te leveren, zodat het leren schaken leuk blijft en gelijk in je partijen toepasbaar is!

Functie Naam E-mail Telefoon
Jeugd Voorzitter Inge Oostvogels info@sv-deraadsheer.nl  06-47340452
raadsheer Wedstrijdleider Jeugd Niek Oostvogels niek.oostvogels@sv-deraadsheer.nl 06-12355118
Opleider Inge Oostvogels