0 gedachten over “Images tagged "simultaan"

 1. Het was nooit saai in de kleedkamer na de spinning met Erik en wat daar besproken werd bleef ook “binnen de kleedkamer”.
  Wat een schok was het toen ik hoorde wat Erik is overkomen.
  Gecondoleerd met dit grote verlies

 2. Erik, wat komt dit binnen. Onze partijen waren altijd boeiend en naarmate de tijdnood vorderde ook de spanning. De nabeschouwing was met jou altijd genieten vanwege het gezellige karakter en ontspannende sfeer. Ik ga je enorm missen. Heel veel sterkte aan ieder met dit verlies.

 3. wat een geweldig en sympathiek mens was Erik!
  de schaakwereld gaat hem vreselijk missen, ik ga hem missen …
  buiten het schaken kwam ik hem wel eens tegen in de Zwarte Schuur in de Pannenhoef Etten-Leur, altijd een oprecht geïnteresseerd praatje
  heel veel kracht, liefde en sterkte voor zijn vrouw en dochters, verdere familie en vrienden

 4. Eric was niet altijd aanwezig op de vaste donderdag. Maar als hij er was, had hij altijd tijd voor een praatje, of een grapje met me. “ Blijven oefen hè, dan wordt het heel misschien nog wat”.
  Nu zal ik nooit weten wie er een olifantje op mijn scootje zette op een keertje.
  Ik vermoed dat het Eric was, zoiets paste bij hem.
  En wat een mooie wensen had hij.✨

 5. Ik ben ongeveer 5 jaar een collega van Erik geweest bij Distilleerderij Cooymans in Tilburg. Bij deze wil ik graag mijn condoleances overbrengen aan zijn vrouw en kinderen. Heel veel sterkte bij de verwerking van dit verlies.
  Sven de Gids

 6. Wat een prachtig In Memoriam. Ik ken Erik van andere gelegenheden en alles wat hier beschreven wordt herken ik. Ik ben net als jullie heel erg geschrokken. Maar Erik zal altijd in mijn hart en gedachten voortleven. Sterkte José, Vemke en Maartje en andere dierbaren.

 7. Het was mij een eer om tegen je te mogen schaken, en achteraf altijd in voor een praatje.
  Gecondoleerd met dit enorme verlies!

 8. Erik, zonder jou zou de club niet hetzelfde zijn. We hebben samen aan de keukentafel in Strijbeek een paar lessen stap 6 gedaan. We konden allebei niet vaak genoeg om het echt door te zetten. En dat kwam goed uit, want zo hoefden we niet toe te geven dat het toch wel erg moeilijk was. We hebben het maar afgesloten met een concert van Kyteman in Breda. Zet nog maar een plaatje op, pak een biertje en rust zacht.

  1. Om de reacties te kunnen lezen moet je ingelogd zijn.

  1. Misschien is het iets om trainingsavonden te doen waarbij we rouleren wie iets voorbereid?

 9. Als Giri boeken kan verkopen met zijn 100st memorabele remises, dan geloof ik dat jij ook wel een boek kan verkopen met al jouw verhalen. Jouw stukjes zijn in ieder geval niet slaapverwekkend en dat kan ik over Giri zijn partijen niet zeggen..

  Leuk verslag weer Willem!