De Raadsheer organiseert haar eerste bekertoernooi

We vinden schaken allemaal leuk! Zo leuk dat we er natuurlijk geen genoeg van kunnen krijgen. Daarnaast zijn we ook allemaal dol op bekers en ook daar krijgen we er niet genoeg van (doorgaans neemt Frank ze mee). Door deze twee zaken te combineren kan het dus niet anders dan dat we een goed concept in handen hebben. Dit seizoen organiseert SV de Raadsheer haar allereerste bekertoernooi!

Uiteraard zullen alle wedstrijden gespeeld worden in ons eigen Wembley aan de Molenstraat te Zundert, Afhankelijk van de interesse zullen we in een x-aantal knockout-rondes spelen, hoogst waarschijnlijk op dinsdagavonden, om de halve en hele finale de verdiende aandacht te geven zullen deze op een clubavond worden gespeeld. Er wordt 1 wedstrijd gespeeld in een tempo van 1,5 uur + 15 (bij 40 zetten) per persoon per partij. Bij remise volgt dezelfde avond nog een blitzbarrage van 12 minuten per persoon per partij (zie het maar als penalties nemen…) met steeds wisselende kleuren, net zo lang tot we een winnaar hebben. Spectakel is dus gegarandeerd!

 

De indeling en kleuren worden anderhalve week vantevoren bij loting bepaald. Een vrijwillig aangewezen persoon zal de loting verrichten om een eerlijk verloop te garanderen.

Heb je zin om mee te doen? Geef je dan voor of uiterlijk op 21 september op bij Jorrit, liefst per mail op jorrit@sv-deraadsheer.nl

Heb je geen zin om mee te doen maar wil je de uitslagen toch volgen? Hou dan de website in de gaten!

FacebooktwitterredditpinterestlinkedinmailFacebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

4 gedachten over “De Raadsheer organiseert haar eerste bekertoernooi

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *