DROL is back!

Het zal u niet ontgaan zijn: er is een nieuwe (gedeeltelijke) lockdown aangekondigd. En dat is fantastisch nieuws, want dat betekent dat De Raadsheer OnLine weer terug is! Deze toernooien worden online gespeeld op chess.com en zorgen ervoor dat we het schaakspel niet helemaal hoeven te vergeten. Daarnaast staan de toernooien altijd garant voor een aantal mooie matjes.

Er zijn inmiddels 4 toernooien gespeeld. Het eerste is gekaapt door Luuk_Skypewalter en, zoals u heeft kunnen lezen, heeft hij vermoedelijk zijn bovenkamer iets te hard laten doorroken. Toernooi 2 werd een prooi voor Roland_91. De twee nieuwste rondes zagen we een nieuw gezicht aan het bord; Zappyx werd 2x eerste met liefst 8 uit 9!

En belangrijker nog: steeds meer mensen weten de Raadsheer Kroeg te vinden op Skype. Deze uiterst exclusieve kroeg is te vinden door de volgende link te openen in Skype: https://join.skype.com/VASajGHlc0ox

Heb je nieuwe matjes? Stuur ze door!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Overigens hoeven ze niet allemaal terecht te zijn. In onderstaande stelling staat LeoBelgicus qua materiaal gewonnen. En dan heeft hij ook nog eens een kwaliteit geofferd om de aanval te voorkomen.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

FacebooktwitterredditpinterestlinkedinmailFacebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Een gedachte over “DROL is back!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *