Schaaklessen voor volwassenen!

Queens Gambit gezien en zelf zin om te leren schaken? Of ooit het spelletje al eens geleerd en wil je graag je kennis weer eens opfrissen? SV de Raadsheer start binnenkort met schaaklessen voor volwassenen!

Na het succes van de populaire Netflixserie The Queens Gambit, zit het schaken wereldwijd in een enorme lift. Op het hoogtepunt van de hype, werd de een na de andere schaakwebshop leeggekocht door fanatiekelingen die het schaken (opnieuw) omarmden.

De Raadsheer heeft al jarenlang een van de grootste jeugdafdelingen in de regio en hiernaast willen we nu ook lessen gaan aanbieden voor volwassenen. Op de zondagochtenden 12 en 19 December organiseren we daarom 2 proeflessen voor iedereen die interesse heeft.

Op 2 Januari zal dan de schaakcursus van start gaat, in principe tot het eind van het schaakseizoen (eind Mei). De lessen duren een uurtje en vinden plaats op zondagochtenden vanaf 11.30, bij Café Zaal het Wapen van Zundert.

Aanmelden voor deze (gratis!) proeflessen kan via jorrit@sv-deraadsheer.nl

Dit alles is uiteraard afhankelijk van de ontwikkelingen met betrekking tot Corona, hierover zullen we met geïnteresseerden in contact blijven.

FacebooktwitterredditpinterestlinkedinmailFacebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *