Baronie Cup ronde 2

Op zondag 8 februari 2015 werd de tweede ronde van de Baronie Cup gespeeld in Dongen. Hierbij was de Raadsheer vertegenwoordigd door 12 jeugdleden. Ereplaatsen waren er voor Thijs van Opstal, winnaar in de groep stap 1, Rick Mertens, 2e plaats in de groep stap 2 en Thijs Broeders, 3e plaats ook in de groep stap 2. Willem van Oorschot kreeg de medaille voor beste stap 3 speler.

Het verslag van Hidde Roos:
Het toernooi was in Dongen, en ik was samen met mijn vader en Jesse er naar toe gereden. De andere kwamen direct uit Zundert. Eerst moesten we ons inschrijven en daarna gingen we gelijk spelen. Ik vond het heel spannend om weer mee te doen aan een toernooi en na het eerste potje was ik gelukkig niet meer zenuwachtig. Er waren best veel kinderen ik denk ongeveer 35 deelnemers van verschillende leeftijden en niveaus en groepen. Wij waren van de Raadsheer met ongeveer de helft van de deelnemers en dus best veel. Na het derde potje kwam Daan naar mij toe en vroeg hoeveel ik stond en zo zijn we eigenlijk vrienden geworden en dat vond ik leuk.
We hebben 7 potjes gespeeld en daarna hebben Jesse en ik een ijsje van papa gekregen. Bij de uitreiking waren de nummer 1, 2 en 3 opgenoemd van de drie groepen, groep 2 was het grootste en daar zat ik in.
In stap 1 en 2 en 3 had er wel iemand gewonnen van de Raadsheer.

    De resultaten:

  • Stap 1 Groep: 1. Thijs van Opstal, 4. Jade Elst, 6. Jesse Roos, 8. Chiel Hereijgers, 10. Noa Antonissen en 13. Louis van Oorschot (15 deelnemers in deze groep).
  • Stap 2 Groep: 2. Rick Mertens, 3. Thijs Broeders, 9. Daan Broeders en Hidde Roos (10 deelnemers in deze groep).
  • Stap 3 (en hoger) Groep: 6. Willem van Oorschot en 7. Joris van Oorschot (7 deelnemers in deze groep).
FacebooktwitterredditpinterestlinkedinmailFacebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

4 gedachten over “Baronie Cup ronde 2

  1. Kijk eens aan, Raadsheer aan kop in groep 1!
    Mooie resultaten over de hele breedte en goed om te zien dat er zoveel jeugd mee doet.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *